Besides hosting the printed உயிர்மை magazine,
Uyirmmai has a column / blog page by its publisher Manushyaputhiran. The site
also offers online shopping to buy Tamil books published by Uyirmai.
காலச்சுவடு provides a very
valuable archive of all it’s monthly publications. It is one of the very well
designed Tamil magazine portals.
3. Noolaham.net – நூலகம் is
a non-profit collaborative volunteer initiative from SriLanka to digitize Tamil
literary works from Eelam. Besides archiving many old magazines, it presents
contemporary magazines like மல்லிகை,
ஞானம், பயில் நிலம்.
Keetru is one of the extensive, comprehensive and informative
contemporary Tamil literature source online. The magazines hosted are
intentionally selected and voice alternative and forward thinking supporting
the oppressed people. The following magazines are archived here.
* Pudhu
Visai ( புது விசை )
* Dalit Murasu ( தலித் முரசு )
* Puthagam pesuthu ( புத்தகம் பேசுது )
* Chemmalar ( செம்மலர் )
* Puratchi Periyar Muzhakkam (புரட்சி பெரியார் முழக்கம் )
* Samuga Needhi Tamil Desam (சமூக நீதி தமிழ் தேசம் )
* Vizhippunarvu ( விழிப்புணர்வு )
* Sinthaniayaalan ( சிந்தனையாளன் )
* Kanavu ( கனவு )
* Maatru Karuthu ( மாற்றுக் கருத்து )
* Tamil Desiya Tamilar Kannottam ( தமிழ் தேசிய கண்ணோட்டம் )
* Maatru Veli ( மாற்று வெளி )
* Ilaignar Muzhakkam ( இளைஞர் முழக்கம் )
* Penniyam ( பெண்ணியம் )
* Karunchattai Tamilar (கருஞ்சட்டைத் தமிழர் )
* Manmozhi ( மண்மொழி )
* Kavitha Saran (கவிதா சரண் )
* Tamil Sanror Peravai cheithi Madal ( தமிழ் சான்றோர் பேரவை செய்தி மடல் )
* Ani ( அணி )
* Anangu ( அணங்கு )
* Sanjaaram ( சஞ்சாரம் )
* Thankkai ( தக்கை )
* Vangi Uzhiyar Thingalithaz ( வங்கி ஊழியர் திங்களிதழ் )
* Inmai ( இன்மை )
* Neythal ( நெய்தல் )
* Punnagai ( புன்னகை )
* Unnatham ( உன்னதம் )
* Theemtharikida ( தீம்தரிகிட )
* Uthapuram ( உத்தப்புரம் )
* Anicha ( அநிச்ச )
* Vizhi ( விழி )
* O Podu ( ஓ போடு )
* Vanam ( வனம் )
* Pudhu ezuthu ( புது எழுத்து )
* Thaagam ( தாகம் )
* Maatru Maruthuvam ( மாற்று மருத்துவம் )
* Kadhaisolli ( கதை சொல்லி )
* Kootaanjoru ( கூட்டாஞ்சோறு )
* Ungal Noolagam ( உங்கள் நூலகம் )
* Pudhiya Thendral ( புதிய தென்றல் )
* Kudhiraiveeran Payanam ( குதிரைவீரன் பயணம் ).
* Dalit Murasu ( தலித் முரசு )
* Puthagam pesuthu ( புத்தகம் பேசுது )
* Chemmalar ( செம்மலர் )
* Puratchi Periyar Muzhakkam (புரட்சி பெரியார் முழக்கம் )
* Samuga Needhi Tamil Desam (சமூக நீதி தமிழ் தேசம் )
* Vizhippunarvu ( விழிப்புணர்வு )
* Sinthaniayaalan ( சிந்தனையாளன் )
* Kanavu ( கனவு )
* Maatru Karuthu ( மாற்றுக் கருத்து )
* Tamil Desiya Tamilar Kannottam ( தமிழ் தேசிய கண்ணோட்டம் )
* Maatru Veli ( மாற்று வெளி )
* Ilaignar Muzhakkam ( இளைஞர் முழக்கம் )
* Penniyam ( பெண்ணியம் )
* Karunchattai Tamilar (கருஞ்சட்டைத் தமிழர் )
* Manmozhi ( மண்மொழி )
* Kavitha Saran (கவிதா சரண் )
* Tamil Sanror Peravai cheithi Madal ( தமிழ் சான்றோர் பேரவை செய்தி மடல் )
* Ani ( அணி )
* Anangu ( அணங்கு )
* Sanjaaram ( சஞ்சாரம் )
* Thankkai ( தக்கை )
* Vangi Uzhiyar Thingalithaz ( வங்கி ஊழியர் திங்களிதழ் )
* Inmai ( இன்மை )
* Neythal ( நெய்தல் )
* Punnagai ( புன்னகை )
* Unnatham ( உன்னதம் )
* Theemtharikida ( தீம்தரிகிட )
* Uthapuram ( உத்தப்புரம் )
* Anicha ( அநிச்ச )
* Vizhi ( விழி )
* O Podu ( ஓ போடு )
* Vanam ( வனம் )
* Pudhu ezuthu ( புது எழுத்து )
* Thaagam ( தாகம் )
* Maatru Maruthuvam ( மாற்று மருத்துவம் )
* Kadhaisolli ( கதை சொல்லி )
* Kootaanjoru ( கூட்டாஞ்சோறு )
* Ungal Noolagam ( உங்கள் நூலகம் )
* Pudhiya Thendral ( புதிய தென்றல் )
* Kudhiraiveeran Payanam ( குதிரைவீரன் பயணம் ).
Very nice
ReplyDeletethamizhjayden.blogspot.com